De senere år er flere og flere gået over til gennemstrømsvandvarmere, og der er flere gode grunde til at denne type vandvarmer er blevet så populær. Her ser vi nogle af dem, så læs med, hvis du har en kolonihave eller sommerhus, for så kan det være, det kan betale sig for dig at skifte. 

Selvom det er et svært ord at sige, er det let at tage beslutningen om at skifte til den, når man bliver præsenteret for argumenterne. 

Løb aldrig tør for varmt vand 

Mange sommerhus- eller kolonihaveejere har en 30-liters vandvarmer, og derfor oplever mange også, at der pludselig ikke er mere varmt vand, når man står i brusebadet. Med en gennemstrømsvandvarmer løber man aldrig tør, da der ikke er tale om en beholder, men at vandet varmes op på vej gennem rørene. 

Ingen grund til at frygte bakterier 

En anden fordel er, at med denne type vandvarmer er der ingen risiko for Legionella bakterier, netop fordi der ingen beholder er, som bakterierne kan leve i. Legionella bakterier kan være farlige for mennesker med et svækket immunforsvar, og også derfor kan det være en god idé at skifte. 

Skift vandvarmeren ud og spar plads 

Ud over de allerede nævnte fordele ved gennemstrømsvandvarmeren er der også den, at den ikke fylder ret meget i forhold til en klodset vandbeholder, som kan sidde i vejen i et ofte ikke særligt stort kolonihavebadeværelse.  

Der er altså flere gode grunde til at overveje at udskifte sin eksisterende vandvarmer med denne smarte type, og måske kan det også være værd at tænke over for dig. Ikke mindst vil det gøre huset mere værd, i det tilfælde at du ønsker at sælge.