Du kommer ikke bare hurtigt frem i en travl hverdag, du ser også godt ud imens. Det elektriske løbehjul er blevet utroligt populært i de store byer – og det er der gode grunde til! Det giver nemlig en mulighed for at transportere sig selv hurtigere og nemmere end ved andre transportmidler. 

Det elektriske løbehjul er pludselig overalt i bybilledet. Den daglige transport til og fra arbejde og rundt i byen går meget hurtigere end med offentlig transport. Det er også meget nemmere og mere afslappende end en cykel. Det er den perfekte kombination af de to! En af de lidt anderledes modeller, som er velegnet til børn er Zing E10 fra Segway

Minimalistisk design

El-løbehjulet får dig ikke bare fra A til B hurtigt og nemt. Det har også et stilrigt og minimalistisk udtryk, som gør valget af transportmiddel elegant og sofistikeret. Her kan du sagtens have jakkesættet på, og så passer I sammen. Der er flere forskellige designs og modeller, der har forskellige udtryk. 

 

Vælg kvalitet

Det gælder med el-løbehjul som med alt andet. Kvalitet koster lidt ekstra. Her kan det virkelig betale sig at investere lidt mere, hvis man gerne vil bruge sit elektriske løbehjul dagligt. Det gælder både i forhold til design, men også i forhold til motoren. En god motor kan køre op til 20 km/t (eller mere), hvilket også er fartgrænsen for el-løbehjul i Danmark. Derudover kan de gode modeller køre op til 20km på en enkelt opladning, så det er noget, man kan kigge efter. 

Det kan altså klart anbefales at læse op på de forskellige modeller og finde ud af hvilket el-løbehjul, der passer bedst til netop dine behov. Så er du snart på vej til at transportere dig selv rundt i byen på en hurtig og elegant måde.