Du kender sikkert manden, som har alt. Det er simpelthen komplet umuligt at finde en gave, som han ikke har i forvejen. Og selvfølgelig er det ham, du skal give en gave til.

Kender du situationen, genkender du også den frustrerende følelse ved bare ikke at kunne komme på noget, som manden vil få glæde af. Og siger du til ham, at du synes det er komplet umuligt at finde ham en gave som ikke er en pakke sokker, siger han måske klukkende ”jamen så må du bruge din fantasi”.

Hvis din fantasi kun rækker til at gribe tastaturet og se, hvilke gaveidéer internettet byder på, er du kommet til rette sted: Her får du serveret 4 alternative gaveidéer til mænd.

Oplevelsesgaver er et stort hit

I de seneste år er det blevet mere og mere populært at forære en oplevelse i gave. Denne populære gaveidés udbredelse er også meget forståelig: Det er nemlig den perfekte gave til ham, som har alt!

Der findes oplevelsesgaver til stort set alting. Den mest klassiske er højst sandsynligt et gavekort til biografen med sodavand og popcorn. Men hvis dette ikke lige er det, du synes er passende, er der heldigvis en masse andre idéer at gribe fat i.

Fra en tur i en sportsvogn eller helikopter, en burgermiddag med tilhørende ølsmagning eller et weekendophold findes der en oplevelsesgave til enhver mand.

Giv et flot skæg i gave

Et flot skæg i gave? Hvordan det?

En skægtrimmer kan være en oplagt gaveidé til manden, som går op i sit skæg – eller tænker på at anlægge et. Selv til dem der allerede har en skægtrimmer, kan dette være den oplagte gaveidé! En skægtrimmer er nemlig noget, der alt for sjældent bliver udskiftet.

Det kan du rette op på, ved at give denne perfekte gaveidé til manden, der gerne vil se godt ud.

Gaven til den handy mand

Har du en handy mand i familien eller vennekredsen, som altid har gang i et eller andet vildt gør det selv projekt? Her kan den perfekte gaveidé være et gavekort til et byggemarked, eller måske en løvblæser.

Enhver handy mand skal nok finde frem til et stykke værktøj som kunne være nice at eje, måske en båndpudser, så du er sikker på at dit gavekort vil blive højt værdsat hos den handy mand. Ellers kan du også selv se om du kan finde en god høvl han kan bruge.

Gaven som opfordrer til at bruge tid på sig selv

Et fjerde og sidste godt bud på en gave til manden, som har alt, er et abonnement på hans yndlingsmagasin – eller et magasin, som du synes han har godt af at læse. Måske sammen med en god portvin og nogle portvinsglas.

Denne gave er så genial, fordi den er en opfordring til at bruge tid på sig selv. Rigtig mange mænd er meget fokuseret på deres familie og arbejde, at de glemmer at sætte sig ned og tage sig tid til at slappe helt af i sit eget tempo – med for eksempel et magasin i den ene hånd og et glas god øl eller vin i den anden.