Bukkejagt er en udfordring, der dyrkes af mænd og kvinder i hele verden. Jagt kræver kløgtighed. Hvad der tiltaler mange er netop, at man på jagten bevæger sig i naturen, mens man bruger hjernen og kroppen til at nedlægge sit bytte. For at opleve jagt – og specielt bukkejagt – udover det sædvanlige skal man søge mod udlandet. Her er mulighederne flere i mere frodig og smuk natur, som danner de perfekte omgivelser for bukkejagt i udsøgt natur. Denne artikel guider dig til de tre fundamentale planlægningsnødvendigheder, der udgør grundstenene ved bukkejagt i udlandet: Bilen, rejsen og jagtgruppen.

Bilen

Der findes fantastiske skove, vådområder og åbne arealer indenfor Europas grænser, der stadig vil give dig oplevelsen af jagt udover det sædvanlige. Da fordelagtig jagt kan findes på kontinentet, vælger mange at køre til deres jagtdestination. Hvis du går på jagt i lande som Ungarn eller Polen, kan du med fordel vælge selv at køre til området. Det kræver naturligvis den rette bil – der både har de rigtige faciliteter til dig, men som også er forsikret efter dine behov, der i dette tilfælde er ganske udvidede, når du vælger at benytte din bil til at køre til udlandet. Et kompetent bud på et sådant bilvalg kan erhverves med Suzuki Drive7, hvor du tilbydes et billån, der også inkluderer udvidet garantiforsikring. Modeller og yderligere information om ordningen kan du finde ved at klikke her.

Rejsen

Bukkejagt giver dig mulighed for at være på aktiv ferie i skøn natur sammen med gode kammerater. Ferien giver lejlighed til afkobling, når du vælger at indlogere dig på hotel eller anden pension, mens det også er sikret at være en mindeværdig tur ved, at du kan rejse hjem og tænke tilbage på pragtfuld natur, hver gang du lægger øjnene på dit jagttrofæ – byttet. Læs mere om bukkejagt her, og bliv yderligere inspireret til at jage vildt i fremmede skove. Hvad der er vigtigt, når man planlægger en bukkejagtrejse, er, at man tager højde for en række særlige ting, der ikke er nødvendige bekymringer ved en almindelig weekendtur eller sommerferierejse. Du kan naturligvis ikke gå på jagt i udlandet uden at have lokal jagtlicens samt forsikring til det gældende område. Derudover er det i nogle lande også nødvendigt med en jagtfører samt tolk, hvis føreren ikke taler engelsk – som det for eksempel er tilfældet med mange førere i Polen.

Gruppen

Afslutningsvis er det essentielt for din tur, at du rejser med en hyggelig og hensigtsmæssig gruppe, der har de samme ønsker til jagten som dig – og en lyst til at dele en fantastisk oplevelse i anderledes natur. Hvis blot er interesseret i bukkejagtideen, men står uden jagtgruppe, er der heldigvis midler at tage i brug. Først bør du søge i dit netværk, da der givetvis kan være flere interesserede omkring dig, der endnu ikke har givet udtryk for det. Yderligere er det også muligt at finde ligesindede jagtinteresserede, der vil rejse, ved hjælp af online jagtfora.