Du kender det sikkert – du er på arbejde fra 8 til 16 og måske du endda også tager noget af arbejdet med hjem, hvor kone og børn også venter på samvær og på, at du tager din del af familiens samlede arbejde. Derfor kan det blive svært at nå at passe og pleje sig selv og f.eks. nå ned i fitnesscentret for at få pumpet noget jern, så du kan holde dig i god form. Du er dog ikke alene og der er heldigvis råd for, hvordan du kan sikre, at du beholder din flotte ungdommelige form på trods af travle arbejdstider og familieliv.

5 sunde ting at investere i og gøre for dit helbred

Der er mange ting rundt omkring at investere i og du gør dig selv en tjeneste ved at bruge nogle af dine hårdt tjente penge på dig selv og din sundhed. Det er måske ikke den mest spændende ting at investere i og det er helt sikkert ikke den ferie din kone gerne ville på, men hun vil nu takke dig senere når dine overarme svulmer og du ligner en mand i sin bedste alder.

  1. Slå to fluer med et smæk og tag børnene med i svømmehallen. På den måde får du trænet og holdt dig selv i god form samtidig med, at du har samvær som familie.
  2. Måske du også gerne vil lave lidt mere end bare en tur i svømmehallen i ny og næ. Derfor er det for mange et super alternativ at træne derhjemme. Derfor kan en crosstrainer være lige sagen for dig.
  3. Hvis du har eget kontor kan en pull-up-bar være lige sagen for dig, da du kan sætte den op over døren og få taget nogle armbøjninger i fem minutters intervaller, når du holder pause fra arbejdet.
  4. Når du starter træningen op, kan du også hurtigt få ømme muskler og der kan en foam roller være vejen frem for dig, så du kan massere de ømme punkter.
  5. Spis sundt og varieret. Det kan både være godt for dig og familien og din sundhed vil takke dig.

Motion forbedrer din livskvalitet

Som med så mange andre ting i tilværelsen er motion, søvn og ordentlig mad nøglen til en god og sund livsstil og forbedre ikke alene livskvaliteten, men giver også sundere vaner, gør dig bedre til dit arbejde og skaber mere overskud i din hverdag.

Derfor er det at investere både tid og penge i din egen sundhed og motion en god investering, da du ikke alene bliver gladere, får mere overskud og ikke mindst bedre kan være der for dine venner, familie og arbejdsplads. Desuden sætter du et godt eksempel for dine børn om, at det er vigtigt at motionere og passe på sig selv, en gave som de vil takke dig for i mange år fremad. Motion og mad er også noget, der kan binde familien sammen og så er der ikke noget bedre end lidt familiær konkurrence.