Når du hører ordet hudpleje, tænker du måske, at det er noget, kun kvinder beskæftiger sig med. Dette er dog en sandhed med modifikationer, da en betydelig andel af det mandlige køn også er begyndt at interessere sig for at passe på deres og se godt ud, ikke mindst for deres partner. 

Traditionelt har de store internationale brands fokuseret på kvinder, men de senere år har også serier af hudplejeprodukter specielt designet til mænd set dagens lys, herunder det luksuriøse mærke Ling Skin Care, som tilbyder en række plejende og beskyttende produkter til den moderne mand. 

Hvorfor skal også mænd pleje deres hud? 

I gamle dage arbejdede de fleste mænd med hårdt, fysisk arbejde og det kunne man se på deres hud. Selv i dag har nogle mænd den opfattelse, at man skal ligne en rigtig mand, og at det at bruge creme og andre hudplejeprodukter er fimset og noget for kvinder. Dog har en stigende grad af mænd indset, at en flot og velplejet hud signalerer overskud, kvalitet og interesse i at passe på sig selv. Med moderne hudpleje kan man beskytte sin hud mod forurening, solskader og for tidlig aldring og reducere dermed risikoen for rynker og hudkræft. 

Moderne hudpleje indeholder aktive ingredienser som går ind og stimulerer celledannelse og på den måde er med til at forny huden og give fugt og næring. Solen er, sammen med rygning, det der ælder huden allermest, og det er derfor vigtigt at beskytte sin hud mod solen. Cremer med solfilter beskytter huden mod de farlige UV-stråler samt mod rynker og furer men mere vigtigt mod hudkræft, som desværre er et stigende fænomen. Derfor er det af stor vigtighed at beskytte sin hud mod solen, ikke kun når man tager på stranden, men faktisk som en del af sin daglige rutine. 

Med andre ord, rigtige mænd passer på deres hud.