Som mand kender vi det alle sammen. Den daglige barbering, som for mange er et ritual. En oplevelse af at føle sig ren og klar til dagen. Måske er du ikke typen til en daglig skraber, i stedet trimmer du skægget et par gange om ugen. Det kan også være, at du lader skægget stå og dyrker et mere råt look. Uanset, så kan vi alle sammen bruge en god skægtrimmer til at tage den hurtige barbering og til at vedligeholde. Det handler om at have det sjovt med dit skæg. Prøv forskellige skæg looks af og leg med dit udtryk. Det skal ikke kun være kvinder, som kan lege med udseende og udtryk. Mand – vi skal også have lov til at lave skæg med vores skæg – ligesom ens tøj siger det meget om en.

Al magt til den veltrimmede mand

Der findes en masse situationer her i livet, hvor den veltrimmede mand simpelthen har den store fordel. At komme og se godt ud og føle sig tilpas er utrolig vigtigt i de fleste situationer. Både fordi du som mand præsenterer dig selv bedre overfor verden og de mennesker som du møder, men også fordi det er vigtigt, at man som mand føler, at man præsenterer sig selv fra sin bedste side. Derfor er det altid en god ide at gå op i, hvad der findes på markedet af skægtrimmere. I den forbindelse kan du for eksempel besøge hjemmesiden skægtrimmer.dk. Her kan du læse om et bredt udvalg af skægtrimmere og få et overblik over, hvad der findes på markedet.

Husk at pleje dit skæg

Ud over den gode skægtrimmer, så er det en god ide at investere i produkter til pleje af dit skæg. Skægolie og balsam er en god ide, hvis du har et stort skæg, som skal se sundt og glansfuldt ud, ligesom en god juice hver morgen er gavnligt.. Husker du ikke at pleje dit skæg, så kan det hurtigt komme til at se slidt og trist ud. De relativt grove hår vil miste sin glans og vil i sidste ende kruse og knække. Netop derfor er det vigtigt at huske de gode plejeprodukter. Et skæg af en vis størrelse kræver en relativ stor pleje og overskud til at holde. Når man vælger at dyrke et stort skæg, så kræver det altså, at man forpligter sig til sagen.

Skægtrimmer til ham uden det store skæg

Ikke alle mænd kan gro det store vildmandsskæg, som kræver et stort pleje. Til gengæld kan de så dyrke tredjedags stubbe og på den måde også opnå lidt skægeffekt, og lige en arbejdsmand der går ud i værkstedet med sin høvl. Det korte skæg kræver også lidt pleje og en god trimmer. Skægolie kan også være en god ide, men man behøver ikke i lige så høj grad at sætte tid af til at holde sit skæg pænt. Det gode ved det korte skæg er den forandring, som man hurtigere kan skabe. Fjern hele skægget lørdag og lad stubbene stå søndag. Med et kort skæg er der også mulighed for at barbere i forskellige looks, som vil give forskellige udtryk. Det handler om at bruge sin fantasi og at turde.