Den seksuelle horisont er virkelig blevet udvidet gennem de sidste år. Vi er blevet langt mere frisindede – ikke på samme måde som i 60erne og 70erne, men på en mere avanceret og fræk måde.

Udvalget af sexlegetøj og mulighederne for at gøre hyrdetimerne mellem dig og din partner endnu mere hotte er næsten uendelige.

Herunder står lidt om tre af de mindre udbredte former for sexlegetøj, der er ved at vinde ind på de danske markeder. Dem, du skal kende til, for at være på forkant med sengekantsmoden.

Intimklemmer

De fleste af os kender til brystklemmerne, der kan sættes på brystvorterne før og under sex, for at øge følelsen og give et ekstra pift til legen.

Mindre udbredt er klemmer til kvindens kønsorganer. Der findes både klemmer til klitoris og skamlæber på markedet og fælles for dem, er at de er med til at øge følsomheden og hos nogen kvinder gøre orgasmen mere intens.

Det kan virke en anelse grænseoverskridende for den gennemsnitlige dansker at introducere legetøj, der tangerer bondage i soveværelset. Men det er ved at blive mere udbredt – og med godt grund, for dem, der kender og bruger denne form for stimuli under sex oplever, en øget følsomhed og lettere til orgasme.

Har du og din partner snakket om at indføre lidt nyt legetøj og prøve at spice jeres sexliv op, er klitoris- og skamlæbeklemmerne ikke en dårlig start. Det er en blid og ufarlig måde at lege med bondage på. Så hvis det er nogen I kunne finde frækt, er der intet der forhindrer jer i at kaste jer ud i lidt blød bondage.

Slikkelapper

Det er måske ikke den mest oplagte form for præservativ, hvis du er i et længere, fast forhold. Men alligevel er slikkelapperne rigtig gode at kende til. Læs mere om dem her.

Det er, kort fortalt et stykke latex eller andet sikkert materiale, der lægges over et område du ønsker at stimulere med tungen. Det er altså beskyttelse, der kan bruges under oralsex på kvinder.

Alternativt, kan det være en løsning, hvis ikke du er helt vild med duften eller smagen af din partner – for det findes nemlig også med forskellige smage, for at gøre en i forvejen fræk og behagelig oplevelse endnu mere lækker.

Sexmaskiner

Du kender det nok fra pornofilm eller nettet, men det er faktisk muligt at bringe en sexmaskine ind i dit soveværelse og dit eller jeres seksuelle udfoldelser.

Det er en meget bred betegnelse for en lang række forskellige former for hjælp til selvhjælp så at sige.

De fleste maskiner på markedet er møntet på kvinder eller mænd, der ønsker penetration eller stimulering med vibrator mens hænderne er fri til andre ting. Men der findes også maskiner til brug af mænd, der ønsker at penetrere – her er der tale om de såkaldte fleshlights.

En maskine af denne art er ikke alene perfekt til brug, når du er alene, det er også en fræk og helt jalousifri måde at have en menage au trois. Slip fantasien løs og udvid den frække maskinpark med en sexmaskine. Læs mere om den på denne informerende side.