De fleste mennesker kender til de dage, hvor man bare ikke orker at skulle stå og lave mad, men i stedet bare gerne vil kunne bestille noget lækkert mad, som man kan sidde og nyde i sofaen. Takeaway er desværre bare ikke altid så sundt, så hvis man prøver at passe lidt på figuren, så er dette sjældent en mulighed.

Der findes dog efterhånden en del sunde retter, som man kan få som takeaway. På denne måde behøver man ikke få dårlig samvittighed over at bestille maden udefra. Læs med herunder, og bliv klogere på, hvilke sunde takeaway retter du kan få leveret lige til døren.

Få lækre salater leveret af WOLT

Ulempen ved de fleste af de udbringningsfirmaer, som det er muligt at benytte sig af, er, at de ofte kun leverer fastfood såsom pizzaer og burgere. Dette kan naturligvis være meget lækkert engang imellem, men hvis man søger noget sundere mad, så har man ofte selv måttet hente den.

Heldigvis har det relativt nye udbringningsfirma WOLT indgået aftaler med restauranter og caféer, hvilket giver kunderne mulighed for at bestille andet end ydelukkende fastfood. Man kan dermed bestille sundere retter såsom lækre salater og sandwichs, som man kan få leveret lige til døren.

Hvis du har fået lysten til at bestille en lækker salat, så kan du finde en rabatkode til WOLT her.  

Plej tømmermændene med McDonalds lige til døren

Selvom man til dagligt lever et sundt liv, hvor man går op i at spise varieret, så kan man godt engang imellem trænge til det nemmere og lidt usundere valg; specielt efter en vild aften i byen. Hvis du ligger hjemme på sofaen med tømmermænd, så er det sjældent en salat, som man har allermest lyst til at spise.

Heldigvis har WOLT indgået en aftale med McDonalds, sådan er du nu kan få leveret burgere og pomfritter lige til døren, når du trænger til at forkæle dig selv lidt. På denne måde kan du bl.a. nyde nuggets og en milkshake i sofaen uden at skulle trække i overtøjet og gå ud efter maden.

Hvis du har fået lyst til en nem omgang aftensmad, så kan du finde en rabatkode til levering af McDonalds mad via WOLT her.

Tjek om WOLT leverer mad fra din sunde yndlingsrestaurant  

Hvis du har en yndlingsrestaurant, som laver god og sund mad, så kan du altid tjekke om, hvorvidt de har en aftale med WOLT, så du dermed kan få leveret maden fra restauranten hjem til dig selv uden selv at skulle hente det.

Hvis dette ikke skulle være tilfældet findes der efterhånden en del restauranter og caféer, som har fokus på at lave sundt og nærende mad, som måske har en aftale med WOLT. Inde på WOLT appen kan du tjekke, hvilke restauranter firmaet udbringer mad for og læse om, hvilke retter de har på menuen.

Du har dermed muligheden for at udforske nye restauranter og caféer, som du måske ikke kendte til før, ved at surfe lidt rundt inde på WOLT appen.