Det er vigtigt at passe godt på sit udendørs træværk. Når træ bliver udsat for vind og vejr, tæres der på det. Derfor skal du vælge et træbeskyttelsesmiddel, som holder over tidSioo:X er et af de mest populære træbeskyttelsesmidler og er produceret af fuldstændig naturlige ingredienser. 

Sioo:X er et populært træbeskyttelsesmiddel særligt til udendørs træværk. Træbeskyttelse er essentielt for at passe ordentlig på din terrasse. Så hvis du leder efter et unikt træbeskyttelsesmiddel af helt naturlige ingredienser så læs mere her. Hvis du skal passe ordentligt på din terrasse, er det vigtigt at vælge et træbeskyttelsesmiddel, som er vandafvisende og af gode ingredienser. 

Med Sioo træbeskyttelse passer du ikke kun godt på dit træværk, men også på miljøet. Sioo er ulig andre beskyttelsesmidler baseret på kisel og kalium. Begge er naturligt forekommende mineraler. Kisel trænger ind i træet og skaber en fysisk hinde om træet. På den måde kan vand, svampe og andre organismer ikke komme ind til dit træ. Med Sioo:X får du skabt en modstandsdygtig overflade, men med helt naturlige og klimavenlige ingredienser, så dit træværk holder mange år endnu.  

Holdbarhed på 12-15 år 

Når du har behandlet dit træværk med Sioo:X, så holder beskyttelsen i op til 15 år. Med Sioo terrasse skabes flere effekter. Udover beskyttelsen af træet, indtræder også en flot gråfarvning af dit træværk. Den populære grå overflade skaber en behagelig og blød overflade. Med Sioo får du en lækker terrasse, der er rart at gå på med sommerens bare fødder. 

Find din Sioo forhandler online. Det er nemlig utroligt overskueligt at købe Sioo:X på nettet. Her kan du nemt og hurtigt se udvalget af Sioo:X-produkter, så du finder den helt rigtige træbeskyttelse til dit træværk. Her kan du også finde Sioo:X imprægnering og Sioo:X vedligeholdelsesvask mv.