I dag er det populært at investere som aldrig før. Det skyldes både, at der er meget mere viden tilgængelig om investeringer. Det er altså ikke længere en lukket klub. Det skyldes også, at bankerne er begyndt at opkræve negative renter. Det kan altså ikke længere svare sig at lade dine penge stå på en opsparingskonto. I hvert fald ikke, når du kommer over et vist beløb.

Hvis du gerne vil investere dine penge, har du næsten uendelige investeringsmuligheder. Blandt andet kan du vælge at investere i kryptovaluta. Hvis du gerne vil det, skal du finde den rette handelsplatform hertil. Klik her for at læse mere om kraken, hvis du vil videre mere om den fordelagtig platform inden for kryptovalutahandel. 

Hvad er Kraken?

Kraken er en handelsplatform for kryptovaluta, der stammer fra USA. Platformen blev etableret i år 2011, kun få år efter, at Bitcoin kom på markedet. Platformene blev grundlagt af Jesse Powell, der rejste mere end $100 millioner i funding. I dag opererer platformen i hele USA – lige på nær New York. Derudover opererer platformen også i både Canada, EU og Japan.

Platformen er kendt for sine lave transaktionsgebyrer, sine mange smarte funktioner samt sin overordnede sikkerhed. Derfor er platformen også et sikkert valg, hvis du gerne vil investere i kryptovaluta. 

Fordelene ved Kraken

Krakens fordele er, at virksomheden bag har en utrolig høj likviditet. Det betyder for dig, at der er en minimal risiko for, at platformen går konkurs foreløbig. Derudover er platformen også bredt anerkendt for dens høje grad af sikkerhed. Det betyder for dig, at du ikke skal være bekymret for eksempelvis phising, når du anvender platformen. Derudover er platformen også kendt for dens sublime kundeservice, der står til rådighed 24 timer i døgnet. 

Hvis du derfor leder efter en uovertruffen platform til handel med kryptovaluta, bør du afgjort overveje Kraken.