Hvis du er en af de mange, der hvert år drager på skiferie, så kender du nok til besværet med at have alt udstyret med dig. Støvletasker, ski og bunker af skitøj tager meget plads og kan være svære at få placeret, så de ikke blokerer for synligheden i trafikken. Med en tagboks på taget slipper du for det besvær – og samtidig har du mere plads inde i bilen til alt dit udstyr.

Hvad er en tagboks?
En tagboks er en boks, der monteres på bilens tag og som giver dig ekstra plads til at opbevare dine ting. Boksen kan være lavet af metal, træ eller plastik og findes i forskellige størrelser alt efter, hvad du skal bruge den til. Der findes også modeller med specialtilpassede rum til ski, snowboard m.m., så du ikke behøver bekymre dig om, at de blokerer for udsynet bagud.

Hvorfor du skal investere i en tagboks
Tagboksene er nemme at montere og kan klares af enhver, der har lidt erfaring med bolte og skruer. Det eneste, du skal bruge, er et tilpasset monteringskit, som du kan købe hos de fleste forhandlere af tagbokse. Monteringen tager typisk ikke mere end 30-40 minutter, så det behøver ikke at være noget besværligt at få installeret en tagboks på bilens tag.

Når du rejser på ski eller snowboard i fremtiden, så kan du med fordel investere i en tagboks. Det vil gøre din skiferie nemmere og mere bekvem – uden at det koster dig ekstra plads i bilen.

Læs mere om tagbokse her.